Tips på sidor

Jämför lånekostnader och lånevillkor hos Sveriges alla låneaktörer. Oavsett om du söker ett privat lån utan säkerhet eller ett smslån så hittar du bra information. Låna pengar som privatperson snabbt och billigt direkt via Pengalån.se låneguide.

Tipsa oss om tidningar

Vill du erbjuda våra besökare ett attraktivt erbjudande för en svensk tidning och tidningskampanj? Hör av dig till oss så kan du synas här! Det kostar dig inget och är helt gratis. Kontakta oss för mer information om hur ni ska gå till väga.
support[at]tidningarsverige.net

Veckans Affärer

Veckans Affärer

AFFÄRSMAGASINET FÖR DET NYA NÄRINGSLIVET Digitalisering och snabb teknikutveckling, nya avreglerade globala marknader, fokus på kunskap och kompetens och nya organisationsformer ritar om spelplanen för näringslivet. Och det är framförallt i de nya tillväxtinriktade framtidsföretagen som de nya jobben skapas. Sverige är idag ett av världens mest framgångsrika länder vad gäller entreprenörskap och innovation. Utöver det har även attityder och värderingar kring frågor som mångfald, hållbarhet och jämlikhet blivit allt viktigare. Det viktiga är inte bara att göra bra affärer, utan hur affärerna görs. Tillsammans ställer den här utvecklingen nya krav på bolagen och på medarbetarna. Vi kallar det för det nya näringslivet och där är Veckans Affärer den självklara samlingsplatsen.Välkommen till oss! Prenumerera du också! Veckans Affärer utkommer 43 ggr om året. Varannan vecka som tidning och varannan vecka får du vårt digitala analysbrev Allt detta får du i Veckans Affärer: • De mest spännande nytänkarna som bygger framtidens hållbara affärer • De viktigaste internationella affärstrenderna och hur de påverkar dina affärer • Rankningar och listningar av näringslivets hetaste branscher, företag och personer • Affärsstrategierna du ska inspireras av eller undvika • Närgångna personporträtt av maktspelarna, storbolagscheferna, innovatörerna och entreprenörerna • Granskningar och avslöjanden som väcker uppmärksamhet

Språk: Svenska
 
Prenumerera på tidningen Veckans Affärer
 
 


Gillar du tidningen Veckans Affärer gillar du kanske även:

Entreprenör prenumeration
Entreprenör
Aktiespararen prenumeration
Aktiespararen
Passion for Business prenumeration
Passion for Busi..
Finansliv prenumeration
Finansliv