Tipsa oss om tidningar

Vill du erbjuda våra besökare ett attraktivt erbjudande för en svensk tidning och tidningskampanj? Hör av dig till oss så kan du synas här! Det kostar dig inget och är helt gratis. Kontakta oss för mer information om hur ni ska gå till väga.
support[at]tidningarsverige.net

Prenumeration

Med en prenumeration menas att man kontinuerligt får en vara, i det här fallet en tidning, tidskrift eller bok levererad hem direkt i brevlådan under en period.

Prenumerationsformer
Tillsvidareprenumeration - En prenumeration som är tillsvidare innebär att den förnyas automatiskt och att tidningen levereras utan avbrott till dess att prenumeranten själv säger upp prenumerationen. Utebliven betalning brukar inte räknas som uppsägning av prenumerationen.

Tidsbestämd prenumeration - När en prenumeration är tidsbestämd levereras tidningen endast under en förutbestämd tid som står angiven på fakturan eller om det är ett visst antal nummer av tidningen som är förutbestämt. Efter det avslutas prenumerationen automatiskt och du får själv kontakta kundtjänst för att förnya prenumerationen.


« Tillbaka